Eyüpsultanlılar Sami Özer konserinde buluştu

Göktürk Haberleri Güncel

Eyüpsultan Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan ayında birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Osmanlı Park Ramazan Çadırında düzenlenen etkinlikler, Türk tasavvuf müziği sanatçısı Sami Özer konseri ile devam etti.

Ramazan ayını Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde geçirmek isteyen vatandaşlar Eyüpsultan Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerde buluşuyor. Her gün binlerce kişi iftar sofralarında oruçlarını açtıktan sonra, birden fazla noktada düzenlenen etkinliklerde Ramazan ayının güzelliklerini yaşıyor.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Eyüpsultan Belediyesi’nin Osmanlı Park Ramazan Çadırında düzenlediği etkinlikler Türk tasavvuf müziği icracısı, müezzin ve kasidehan Sami Özer’in konseri ile devam etti. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen konserde Özer, Türk Sanat Müziği ve tasavvuf müziğinden seçkin ve sevilen eserleri seslendirdi.

Dinleyenlere unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşatan Özer, konseri sırasında sahneye Bosna’lı ses sanatçısı Burhan Şaban’ı da davet etti. Ramazan ayı nedeniyle Bosna’dan İstanbul’a ziyaret amacıyla gelen Burhan Şaban ve Özer birlikte bazı eserleri birlikte söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir