EYÜP İÇİN YENİ BİR VİZYON GEREKLİ

Foto Haber Güncel
CHP EYÜPSULTAN

CHP Eyüpsultan ilçe başkanlığının düzenlediği Meclis Üyesi aday adayı tanıtım toplantısında Meclis Üyesi aday adayı İnan ÇELİKER'in yaptığı konuşma

32.Gün Haber paylaştı: 30 Aralık 2018 Pazar

Değerli Yol Arkadaşlarım;

Ben İnan ÇELİKER

36 Yaşındayım

Doğma büyüme Eyüplüyüm.

İlkokulu Eyüp Emniyettepe İlkokulu’nda okuduktan sonra, ortaokulu Şişli’de, lise eğitimimi ise İstanbul’un en saygın liselerinden birisi olan Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’nde tamamladım.

Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunuyum.

Üniversite eğitimimden sonra Amerika’nın Miami kentinde yabancı dil eğitimi aldım ve ülkeme geri döndüm. 

İyi derecede İngilizce biliyorum.

Uzun yıllar araştırma şirketlerinde gerek saha gerekse raporlama alanlarında çalıştım. 

2008 yılından 2016 yılına kadar global çapta çok büyük markalara hizmet veren Medya Planlama ve Satın Alma ajanslarında kariyer hayatıma devam ettim. Sonrasında ise Televizyon tarafına geçerek önemli bir TV kanalında Reklam Satış ve Proje Direktörü olarak görev yaptım. 

Siyasi geçmişime kısaca değinecek olursam;

2010 yılında parti üyesi oldum. Öncesinde, üye olmadan da partimin birçok faaliyetinde görev aldım. 

2011 yılında, yaşadığım mahalle olan Güzeltepe’de, iki adayın yarıştığı bir seçime girerek Eyüp’te sandıktan seçilerek göreve gelen bir mahalle temsilcisi olma onurunu yaşadım.

Ardından “İlçe Kongre Delegesi” seçilerek 2012’nin Mart ayında gerçekleşen kongrede “İlçe Yönetim Kurulu Üyesi” seçildim. Partime uzun yıllar “Bilişim’den Sorumlu Başkan Yardımcısı” olarak hizmetler verdim.

Aynı zamanda 2012 yılında “CHP Parti Okulu Eğitmenliği” görevine başladım. Hala parti okulunda eğitmen olarak görev yapmaktayım.

Son iki dönemdir, il kongrelerinde ilçe yönetim kurulumuz ve il delegasyonumuzun takdiri ile     “İl Yönetim Kurulu Üyeliği’ne” aday gösterildim.  

Ayrıca Yerel Yönetimler, Seçim İşleri, Eğitim ve Kültür Sanat komisyonlarında görev aldım 

İlçemiz için gerekli olan birçok projeye ve rapora imza attım. 

Evet, şimdi ise tüm bu deneyimlerimi büyük bir heyecan ve hırsla belediye meclisine taşımak ve partime bu kademede de hizmet etmeye devam etmek istiyorum.

Bizim sevdamız da davamız da Eyüp sevgili dostlar,

Bizim davamızda susmaya, bizim davamızda küskünlüğe, bizim davamızda umutsuzluğa, bizim davamızda teslim olmaya asla ama asla yer yok. Başımız her zaman dik, bakışlarımız her zaman keskin, cesaretimiz her zaman yüksek ve aydınlık güzel günleri bu ülkeye tekrar yaşatma hedefimiz, bu hedef için verdiğimiz mücadelemiz her zaman aynı. Şunu unutmayalım ki yerelde yakalayacağımız başarı, kazanacağımız iktidar,  genel seçimlere giden yolun temeli, ülkemiz için güzel günlere olan inancın tekrar yeşermesi anlamına gelecektir. Doğru yöntemler ile, doğru söylemler ile, liyakata değer vererek yapılacak olan doğru iş bölümüyle ve elbette ki yorulmak nedir bilmeden çalışmakla Eyüp’te hep birlikte başaracağız.

Değerli yol arkadaşlarım, önümüzde bir eğilim yoklaması var. Burada siz değerli parti emekçilerimizin takdiri ile belediye meclisine gidecek arkadaşlarımızın yarısı belirlenecek. Seçim öncesinde birçok anahtar liste ile karşı karşıya kalacağımız da aşikar. Ben bugün burada olan ve olmayan tüm üyelerimize seslenmek istiyorum: lütfen ama lütfen kendi iradenizle oyunuzu kullanın. Adaylarımızı tanımaya özen gösterin ve oylarınızı buna göre kullanın. Benim en büyük arzum, önce mantığınızın sonrada kalbinizin adayı olabilmeyi başarmak. Eğer bunu başarabilirsem elinize tutuşturulmuş bir liste olsa dahi, o listede adım olsun olmasın sizlerin beni her halükarda destekleyeceğinize olan inancım tam olacaktır. Listelerin değil mantığınızın ve yüreklerinizin adayı olmaya talibim.

Ben 11 yaşındayken Eyüp’te iktidarı kaybetmişiz. 25 yıldır Eyüp sokaklarında bir tarafım eksik bir şekilde dolaştım ve bir özlemin hayaliyle büyüdüm. Büyüklerimiz hep 89’daki başarıyı yanlış kadrolar yüzünden kaybedip iktidarı altın tepside bu zihniyete maalesef biz verdik der. Bu sebeptendir ki geçmişten ders almayı bilmek, doğru isimleri seçmek, partimizi temsil edecek nitelikli kadrolu belirlemek boynumuzun borcudur.

Evet sevgili dostlar;

Ben İnan ÇELİKER

Heyecanlıyım hırslıyım, heyecanım da hırsımda Eyüp’te CHP iktidarını göreceğim gün içindir, 25 yıldır yaşayamadığım, hasret kaldığım bayramın, coşkunun yaşanacağı an içindir, heyecanım ve hırsım Eyüp belediye binasından masmavi gözleriyle Eyüp’e ve tüm Türkiye’ye  ışık tutacak tarihin en büyük lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün posterinin sarkıtılacağı o kutlu gün içindir.   

Ben kendime İNANıyorum, sizde İNANırsanız birlikte başarabiliriz. 



Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir