Eyüp-Alibeyköy’de Epilasyon’da Marka ad…Mercem

Güncel

Adres:Alibeyköy Merkez Mah Namık Kemel Cad No: 32 Kat :2 Daire: 2 Alibeyköy Eyüp/İstanbul

FİRMA YETKİLİSİ

GÜLİSTAN HORLU

0534 522 41 47

0212 427 56 56

http://mercemestetik.com/index.html

İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak için en etkili yöntem lazer epilasyondur. Lazer epilasyon, 1997 yılında Amerikan İlaç ve Gıda Dairesi FDA tarafından onaylanmış güvenli bir uygulamadır. Lazer epilasyon FDA onayı aldıktan sonra medikal estetik alanında yoğun olarak kullanılmaya başlandı. Günümüzde istenmeyen tüylerle mücadelede en çok tercih edilen yöntem lazer epilasyondur.

Lazer Epilasyon Nasıl Etki Eder?

Lazer epilasyon istenmeyen tüyleri gidermek için konsantre ışık demeti (lazer) kullanan tıbbi bir prosedürdür. Lazer epilasyon selektif fototermoliz prensibiyle etki eder. 

Selektif Fototermoliz Prensibi: Lazer epilasyonda hedef klomofor melanin isimli renk pigmentidir. Melanin, selektif yani seçici olarak lazer ışınını absorbe eder. Absorbe edilen lazer ışını kıl kfolikülünde ısı enerjisine dönüşür. Bu ısı enerjisi sağlıklı dokulara ve hücrelere zarar vermeden hedeflenen kıl folikülünde hasar yaratır. Her seansta kıl folikülü bir miktar hasar görür ve ortalama 8 seans sonra bir daha kıl üretemeyecek şekilde hasara uğrar. Bu prensipten yola çıkarak lazer epilasyon lazer epilasyon, renk pigmenti melanin içermeyen beyaz kıllarda etkili olamaz.

Lazer epilasyonun etkisini iyi anlayabilmek için kıl döngüsü hakkında da bilgi sahibi olmak gerekir. 

Kıl Döngüsü: Kıl uzama döngüsü üç evredir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir