DAHA YAŞANILIR BİR EYÜPSULTAN İÇİN ! AV.RASİH MUHAMMET DANIŞ !

Göktürk Haberleri Güncel

DEVA BELEDİYECLİĞİ İÇİN ! EYÜP’TE

Deva Partisi İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı

AV. Rasih Muhammet Danış !

1969 yılında Samsun’da doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Samsun’da tamamladıktan sonra 1986 yılında Ankara Hukuk Fakültesi’ne başladı ve 1991 yılında mezun oldu. Mesleğinin ilk 10 yılını avukatlık stajını da yaptığı Albaraka Türk Özel Finans Kurumu A.Ş.’de (Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.) Avukat ve Müşavir Avukat olarak geçirdi. Kısa bir süre Halk Bankası A.Ş.’de Yönetmen Avukat olarak çalıştıktan sonra 2004 yılında Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu’nda Dava ve Takip Dairesi Başkan Yardımcılığı ve Başkanlığı, Hukuk Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulundu. Aynı dönemde Fon yönetim ve denetiminde bulunan Toprak Holding şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 2006 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile TMSF Fon Kurulu Üyeliğine atandı. TMSF çalışma döneminde, 21 batık bankanın, patronlarınca soyulan kaynaklarının tahsilinde görev aldı ve o dönemde TMSF yaklaşık 20 milyar USD tahsilat yaptı. 2012 yılında görev süresinin bitmesinin ardından 2014 yılından itibaren kendi Hukuk Bürosunda hukuki danışmanlık hizmetleri vermektedir.

DEVA Partisinin kurulmasından sonra Eyüpsultan İlçe Teşkilatının kuruluşunda görev almış ve 2022 yılı Mart ayından itibaren 31.12.2023 tarihine kadar Eyüpsultan İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştür. Halen DEVA Partisi Eyüpsultan Belediye Başkan adayıdır.

15 yılı aşkın süredir Eyüpsultan’da yaşayan Rasih Muhammet Danış evli ve iki erkek çocuk babası olup, orta seviyede İngilizce bilmektedir.

PROJELER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir