Başkan Özmen Emekliler Lokali – Musiki Kafe’yi ziyaret etti

Göktürk Haberleri Güncel
Başkan Özmen Emekliler Lokali – Musiki Kafe'yi ziyaret etti

Eyüpsultan’da emeklilere yönelik sosyal yaşam alanlarını artıran Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, ilçeye kazandırdığı ikinci Emekliler Lokali’ni Merkez Mahallesi’nde hizmete açtı. “Emekliler Lokali – Musiki Kafe” adıyla hizmet vermeye başlayan merkez, yalnızca vakit geçirilen bir mekân değil; aynı zamanda öğrenmenin, paylaşmanın ve sosyalleşmenin buluştuğu bir yaşam alanı olarak tasarlandı.

Başkan Özmen’in, yaş almış bireylerin sosyalleşmesini ve aktif yaşamın içinde yer almalarını desteklemek amacıyla daha önce Güzeltepe’de hayata geçirdiği Emekliler Lokali – Hafıza Kafe’nin ardından açılan bu ikinci merkez, emekliler için yeni bir buluşma noktası haline geldi.

“EMEKLİLERE YÖNELİK SOSYAL PROEJELERİMİZİ ARTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, Merkez Mahallesi’nde hizmete açılan Emekliler Lokali – Musiki Kafe’yi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette emeklilerle sohbet eden Başkan Özmen, büyüklerin talep ve önerilerini dinledi.

Keyifli sohbetlerin yaşandığı buluşmada Özmen, ilçede emeklilere yönelik sosyal projeleri artırmaya devam edeceklerini Yeşilpınar Mahallesi’nde de bir lokal açacaklarını belirterek, bu tür merkezlerin dayanışma ve paylaşım kültürünü güçlendirdiğine dikkat çekti.