ESENTEPE VE SAKARYA MAHALLESİ’NDE SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ

Foto Haber Göktürk Haberleri Güncel

Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, sabah saatlerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinin ardından Esentepe ve Sakarya Mahallelerinde vatandaşları selamlayıp onlara çiçek verdi.
Sokak sokak dolaşan Deniz Köken, vatandaşlarla selamlaşıp, tokalaşmaya devam ediyor.
 AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Köken, Esentepe Mahallesi’nde bulunan Yıldıztabya Şerefiye Camii’nde öğle namazını kıldıktan sonra vatandaşları selamladı ve onlara çiçek verdi.
Esentepe ve Sakarya Mahallelerinde gerçekleşen ‘Sevgi Yürüyüşü’ne AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’in yanı sıra, AK Parti Eyüpsultan Gençlik Kolları Üyeleri, AK Parti Eyüpsultan Kadın Kolları üyeleri, Esentepe ve Sakarya Mahalle Teşkilatı, AK Parti Eyüpsultan Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda Düğmeciler Mahalle sakini yürüyüş grubuna katıldı.
Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, pencereden, balkondan bakan vatandaşlara çiçek verdi. Üst katlardan sepetlerini salan hanımların sepetlerine çiçek koydu. Onlarla selamlaştı. Köken, sepeti olmayan vatandaşların ve yaşlıların ise kapısına kadar gidip çiçeklerini verdi.
yürüyüş sırasında, AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken’e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Köken, yol boyunca vatandaşlara çiçek vererek, vatandaşların gösterdikleri ilgiye teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir