İBB YOL BAKIM MÜDÜRLÜĞÜ’NE ÖNEMLİ ZİYARET

Güncel

İBB Danışma Kurulu Üyesi ve Yurt Gazetesi Köşe Yazarı Müh.Abdullah AĞIRKAN İBB Yol Bakım Dire Başkanlığı 2 Bölge Müdürü Murt ER’i biten projeler detayı için ziyaret ettiler…

İBB Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı çok önemli işlere imza atacak diye Murt ER , kendilerini ziyaret eden konuklara çok teşekkür ederim dedi.

İBB ile iştiraki Spor İstanbul’un 2021’den bu yana düzenlediği Uluslararası Haliç Kürek Yarışları’nın etapları renkli görüntülere ve kıyasıya rekabete sahne oluyor. Yarışları izlemek için İBB Haliç Su Sporları Merkezi’ne gelen İmamoğlu, sporculara başarılar dileyip sporseverlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen ve Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş da yarışları izledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Haliç Kürek Yarışları’nın ödül törenine katıldı. İmamoğlu, “Geçen ayın şampiyonu” anonsuyla kürsüye çağrılması üzerine “Sportif bir bağlantıyla, politikayla ve siyasi mücadeleyle eşleşti. Ben de diyorum, ne zaman şampiyon oldum ben. Bu ayrı o ayrı. Vallahi seçimlerde şampiyon olmak değil, esas seçimden sonra iyi hizmetler yapıp gönüllerde şampiyon olmak. Biz oraya talibiz” dedi.

Etabı tamamlanan Open 27+ Kadınlar kategorisinin ödül törenine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney birer konuşma yaptı. Güney, “Bugün burada bu coşkuyu, sporla, sanatla, kültürle buluşmayı görmüş olmak, buralarda doğmuş, büyümüş insanlar için gerçekten çok kıymetli. Haliç’in dönüşümüne, kültür sanatla buluşmasına, sporla buluşmasına vesile olan vizyonuyla Beyoğlu’na büyük katkı sunan büyükşehir belediye başkanımıza huzurlarında Beyoğlu adına, Beyoğlu’nda çocukluğu geçmiş birisi olarak çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir